Καμπούλ / Z8ad4ta3h8pk3m / Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ.

Καμπούλ / Z8ad4ta3h8pk3m / Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ.. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς.

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Pc9caaqrxq6h0m
Pc9caaqrxq6h0m from media.real.gr
Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα.

Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην καμπούλ και οι ηγέτες τους έσπευσαν στο προεδρικό μέγαρο για διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια ομαλή. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα.

Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Κλείσιμο με άνοδο και δύο ρεκόρ για 4η συναπτή συνεδρίαση. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Afganistan Toylaxiston 68 Oi Nekroi Apo Thn Epi8esh Sthn Kampoyl Amerikh Die8nh E8nikos Khry3
Afganistan Toylaxiston 68 Oi Nekroi Apo Thn Epi8esh Sthn Kampoyl Amerikh Die8nh E8nikos Khry3 from media.ekirikas.com
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ.

کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005:

Δύο εκατομμύρια επιπλέον εμβολιασμοί για ασφαλέστερο χειμώνα. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Άλλοι τρέχουν μανιωδώς γύρω από το κέντρο της καμπούλ, μιας πόλης περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, εκτελώντας υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής πριν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. کابل) είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε τρία περίπου εκατομμύρια (εκτίμηση για το έτος 2005: Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η είσοδος των ταλιμπάν στην καμπούλ ανέτρεψε όλους τους αμερικανικούς υπολογισμούς, που όπως ανέφερε το forbes ήθελαν την κατάληψη της αφγανικής πρωτεύουσας να μην συμβαίνει πριν από τον.

Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Ωστόσο, στην καμπούλ επικρατεί αναταραχή, καθώς πολλοί άνθρωποι επιχείρησαν να πάρουν τις οικονομίες τους, να αγοράσουν φαγητό και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους. Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος.

Lt2 Oindkygkgm
Lt2 Oindkygkgm from www.tovima.gr
Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Έτσι σώθηκαν οι δυο έλληνες. Πυροβολισμοί ακούγονται στην καμπούλ, καθώς η πόλη καταλαμβάνεται από τους ταλιμπάν. Μέλη του αμερικανικού στρατού έστησαν «περίμετρο ασφαλείας» στο διεθνές αεροδρόμιο της καμπούλ, όπου μετέβη και ανασυντάσσεται το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας καθώς. Η αμερικανική πρεσβεία στην καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα οι ταλιμπάν ελέγχουν πλέον την δεύτερη και τρίτη μεγαλύτερη πόλη του αφγανιστάν και.

Aποσύρει το προσωπικό της από το γραφείο της στην καμπούλ.

Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις στα περίχωρα της καμπούλ. Παγκόσμιο σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της καμπούλ. Πόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου Χιλιάδες κάτοικοι της καμπούλ προσπάθησαν να εγκαταλείψουν εσπευσμένα την πόλη και πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν να πάνε στο διεθνές αεροδρόμιο. Πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ προειδοποιεί για επιδείνωση της κατάστασης ασφαλείας στο αεροδρόμιο. Στα είδη προς καταστροφή συμπεριλαμβάνονται «αντικείμενα που φέρουν τον λογότυπο της πρεσβείας ή του. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να έχουν ξεσκέπαστο το πρόσωπο τους! Εικόνες που έχουν ήδη γραφτεί με μαύρη γράμματα στην ιστορία των ηπα. Η πρεσβεία των ηπα στην καμπούλ άρχισε να καταστρέφει έγγραφα. Ένας θάνατος και 419 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την παρασκευή (13/8). Η καμπούλ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του αφγανιστάν, με πληθυσμό που υπολογίζεται σε for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for καμπούλ. Στην πλατεία κοτζιά… ο έλληνας πολίτης που θέλει να ζήσει την εξωτική εικόνα της καμπούλ, πλημμυρισμένη από ταλιμπάν, δεν χρειάζεται να κάνει ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama